preloader

Cosmetica en huidverzorging

De apotheek is de aangewezen plaats om deskundig advies te krijgen over de behandeling en verzorging van uw huid maar ook om op de hoogte te blijven van de laatste dermatologische ontwikkelingen.

Onze huid wordt als vitaal en grootste orgaan blootgesteld aan heel wat invloeden van buitenaf: omgevingsfactoren, ongeschikte verzorgingsproducten, onvoldoende beschermd zonnebaden, …  . Zelfs langdurige blootstelling aan zuiver water kan de huidbarrière doen verzwakken en zo de huid meer kwetsbaar maken.

Aangepaste huidreiniging en huidverzorging zijn dan ook van essentieel belang voor het behoud van een gezonde huid.

Onze apotheek biedt een ruime keuze aan deodoranten, dag- en nachtverzorging, reinigingsproducten, make-up … voor ieder huidtype en naar ieders behoefte.

Aangezien de mannenhuid sterk verschilt van de vrouwenhuid (zuurtegraad, stevigheid, dikte, …) vindt u in onze apotheek ook een aangepast verzorgingsgamma voor mannen.

Om u een extra gepersonaliseerd advies te geven over onze dermato-cosmetische producten, beschikt onze apotheek over een Callegari-huidanalyse toestel. Zowel uw huidtype (droge, vette, gemengde huid) als uw zongevoeligheid kan hiermee bepaald worden.  Maak gerust een afspraak via onderstaande knop.  De analyse neemt een kwartiertje in beslag. Voor een optimale analyse draagt u best geen make-up.

Wij beschikken over de volgende huidverzorgingsproducten:

Vichy
La Roche Posay
Avène
filorgalogo
Saugella
Korres
Bioderma
Saforelle
Eucerin
A-derma
Louis Widmer
CervaVe
Xanto

Neem ook een kijkje op onze pagina Haarverzorging en Hand- en voetverzorging. In de zomer helpen we u graag verder met ons uitgebreid gamma Zonnebescherming