preloader

Apotheek Van Schoubroeck

Welkom in onze apotheek
Apotheek Van Schoubroeck biedt een uitgebreide service binnen de gezondheidszorg. Naast het aanbieden van medicijnen, vinden we het belangrijk u goed te adviseren over gezondheid (zoals sport en dieet) en geneesmiddelgebruik. Daarnaast assisteren we bij medicatiebewaking en –begeleiding van u en uw familieleden door medicatieschema’s op te stellen.

Gericht gezondheidsadvies

In onze apotheek kunt u ook terecht voor allerlei dermatologische verzorgings- en cosmetische producten. We geven advies over het gebruik en indien u wenst, doen we een huidanalyse. We beschikken over een uitgebreid gamma huisbereidingen, voedingssupplementen, homeopathische middelen en hulpmiddelen voor thuiszorg. Wanneer een door u gewenst product niet beschikbaar is, kunnen wij dit voor u bestellen In de meeste gevallen al dezelfde werkdag bij ons in de apotheek hebben of bij u leveren. Ons team zal er alles aan doen om u zo goed mogelijk bij uw geneesmiddelengebruik te begeleiden!
01. Huisbereidingen
Het team bij Apotheek Van Schoubroeck is specialist in het maken van zowel magistrale als huisbereidingen. Vroeger werden immers bijna alle geneesmiddelen in de apotheek gemaakt. Daarom maken wij in de apotheek nog steeds een grote hoeveelheid kwaliteitsvolle huisbereidingen. Een aantal van onze bereidingen zijn geneesmiddelen die dezelfde bestanddelen bevatten als de originele producten. Ze hebben dezelfde werking, maar zijn voordeliger in prijs. Daarnaast hebben wij een uitgebreid gamma eigen specialiteiten ontwikkeld, voor mens en dier, met een unieke samenstelling. Zowel geneesmiddelen als verzorgingsproducten vindt u bij ons terug. Wij zijn er om u te begeleiden in het maken van een juiste keuze uit ons gamma. Contacteer ons of kom langs in de apotheek om het hele gamma te ontdekken.
02. Onze afhaalautomaat
Wij beschikken ook over een automaat waar 24/24 en 7/7 zaken kunnen uitgehaald worden indien u ze dringend nodig heeft. Dan gaat het over producten zoals babyvoeding, fopspeenen, anti-jeuk middelen (bijvoorbeeld in tijden van de processierups) …
03. Apotheker van wacht
Buiten de openingsuren kan u steeds rekenen op een apotheker van wacht. Ontdek op deze website welke apotheker van wacht is in jouw regio: apotheek.be

Reserveer je geneesmiddelen

Het is mogelijk om uw medicatie op voorhand online te reserveren! Wij leggen ze klaar zodat u ze kan komen ophalen wanneer het u past. Via onderstaand bestelformulier kan u uw medicatie (ook op voorschrift) laten bestellen en klaarleggen. Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in, en voeg indien nodig uw voorschrift toe door hiervan een foto te nemen en te uploaden.
Laat je geneesmiddelen op voorhand klaarleggen, bekijk je medicatieschema en meer
Meer informatie
Laat je geneesmiddelen op voorhand klaarleggen.
Reserveer via email

Kom eens langs

Kom langs voor een gratis huidanalyse
Meer informatie
Wij bieden begeleiding op maat aan sporters op elk niveau.
Meer informatie
Kom langs voor een meting van het zuurstofgehalte in je bloed
Afspraak maken
Kom langs voor een meting van je bloeddruk
Afspraak maken
Kom langs voor een meting van je hartritme
Afspraak maken
Kom langs voor een meting van je BMI
Afspraak maken

Ons team

Wij zijn deskundigen op het gebied van geneesmiddelen en zijn er om voor u een zo optimaal mogelijke farmaceutische zorg te kunnen garanderen en u van de grootst mogelijke service te voorzien.
Vergunningsnummer: 132901
Ondernemingsnummer: BTW BE 0443.887.737