preloader

Sport- en voedingssupplementen

Het gamma is op maat van zowel de professionele sporter als de recreatiesporter. Zwemmen, wandelen, fietsen, voetballen, lopen, tennissen. Het zijn maar een aantal van de vele sporten die dagelijks door jong en oud, op professionele en recreatieve basis, worden beoefend. Elke sport vraagt een andere training, ander gebruik van onze spieren.

Het doel is om iedere sporter via een verantwoord gebruik van innovatieve, dopingvrije supplementen te ondersteunen. Door hun anti-doping garantie genieten onze gamma’s het vertrouwen van individuele topsporters en teams in het wielrennen, voetbal, triatlon, atletiek, basket en vele andere sporten.

Elk gamma is opgesplitst in 5 categorieën: prestatie, uithouding, kracht, recuperatie en gezondheid.

In de apotheek kunt u deskundige uitleg krijgen over het correct gebruik van deze producten als ook begeleiding naar een streefdoel. Er kunnen zelfs bloedwaarden bekeken worden door middel van een vingerprik voor een beter opvolging van de prestaties.

Kwaliteit

Deze producten zijn volwaardige en hoog kwalitatieve voedingssupplementen vervaardigd volgens de strikte en de veiligste normen.

  • prestaties verbeteren en maximaal houden
  • blessuregevoeligheid verminderen
  • herstelproces na een zware inspanning ondersteunen
  • bepaalde ouderdomskenmerken uitstellen

We geven u graag advies. Kom gerust langs of maak een afspraak.

Trisport
Sanas
6D Sports