preloader

Incontinentiemateriaal

Incontinentie is het niet of nauwelijks kunnen ophouden van urine en/of ontlasting. Veel mensen die er mee te maken hebben verzwijgen het voor hun omgeving, uit schaamte, of angst voor onbegrip en afwijzing.

De afgelopen jaren zijn veel verschillende materialen op de markt gebracht om mensen met incontinentie meer vrijheid en comfort te bieden. De vele soorten, vormen en maten zijn op de verschillende vormen van incontinentie aangepast: inleggers, optrekbroekjes, pampers, onderleggers (wegwerp of afwasbaar) enzovoort. De urine en/of ontlasting kan op verschillende manieren worden opgevangen, afhankelijk van de oorzaak en de hoeveelheid urine/ontlastingsverlies. Er zijn incontinentieverbanden speciaal voor mannen of vrouwen verkrijgbaar.

We kunnen u op een discrete manier de verschillende mogelijkheden toelichten. U kan ook steeds vragen naar gratis stalen van verschillende soorten verbanden. Wij bezitten een erkenningsnummer voor kleine bandagisterie. Dit maakt dat een groot deel van dit incontinentiemateriaal voor u terugbetaald is.

Ook kunnen wij het incontinentiemateriaal van Hartmann en Tena aan zeer voordelige prijzen verdelen. Op Tena krijgt u 20% korting en op Hartmann zelfs 40% korting!

Tena
Hartmann