preloader

Thuiszorgmateriaal

Een voortdurend vergrijzende bevolking doet het belang van de thuiszorg toenemen.  Zorgbehoevenden geven de voorkeur aan verzorging in de eigen omgeving. Thuiszorg is persoonlijker, biedt meer zelfstandigheid aan de patiënt en geeft de mogelijkheid langer thuis te blijven.

Uw apotheker biedt een compleet gamma producten aan die het verzorgen van een zieke thuis mogelijk maken. De meeste artikelen worden te huur en, indien gewenst, te koop aangeboden met deskundige uitleg. Voorbeelden van zaken die we verhuren en verkopen: krukken, een loopwagentje, een rolstoel, toiletstoel, elektrisch verstelbaar ziekenhuisbed, aërosoltoestellen, bloeddrukmeters, hulp bij incontinentie, een hometrainer, een afkolftoestel, babyweegschaal, een plaswekker enzovoort kunnen hier gehuurd worden. Thuislevering mogelijk indien gewenst.

Zie voor meer specifieke informatie over ons gamma op Incontinentiemateriaal, Thuismeettoestellen, Borstvoeding en afkolven en Stoma- en sondemateriaal, Steun- en compressiekousen.