preloader

Steun- en compressiekousen

Vermoeide en gezwollen benen zijn met steunkousen verleden tijd. Ze benaderen sterk de gewone kous en zijn esthetisch, maar geven in tegenstelling tot een gewone kous een lichte tot stevige steun. Verder bieden we medische compressiekousen (spataderkousen), diabeteskousen en gewone reiskousen aan, onderverdeeld in drukklassen, zodat een optimale behandeling mogelijk is.

Ook heel belangrijk, in het bijzonder voor diabetici, is dat de kousen niet afsnoeren zodat een goede doorbloeding van de voet en het onderbeen mogelijk is. De BOTA-soft kousen werden hiervoor speciaal ontwikkeld, zodat de patiënten een aangename kous hebben die aan de meest moderne comforteisen voldoet. Voor diabetici zijn de kousen naadloos zodat geen drukpunten worden gecreëerd.

De kousen, die zowel voor mannen als voor vrouwen beschikbaar zijn, zitten comfortabel, hebben een perfecte pasvorm, zijn zacht en modieus. Ze zijn uitgevoerd in een huidvriendelijk en duurzaam materiaal en zijn in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. Ze kunnen door ons worden opgemeten. Dit gebeurt het best ’s morgens. Reiskousen hebben we steeds in voorraad, de opgemeten steun-, compressie- en diabeteskousen bestellen we voor u en worden snel geleverd.

We geven u graag advies. Kom gerust langs of maak een afspraak

Bekijk zeker ook onze blog over steun- en compressiekousen en ons gamma Hand- en voetverzorging.

De merken die we aanbieden zijn: Mediven, Bota, Bauerfeind, Jobst en Sigvaris.

Sigvaris
Bauerfeind
Medi
Bota
jobst