preloader

Blog

Blog

Work in progress 2 – er komt vorm in de nieuwe apotheek!

Work in progress 2 – er komt vorm in de nieuwe apotheek!

In ons vorig artikeltje kregen jullie al een eerste voorproef van onze toekomstige apotheek! Ondanks de coronacrisis, gaan onze werkmannen moedig door. Het hele gebouw krijgt stilaan vorm! De muren krijgen meer & meer een kleurtje en binnenkort komen de vloeren eraan.

De ingang
De parking mondt uit op 1 van de ingangen naar onze apotheek. De muren van deze ingang hebben een mooi wit kleurtje gekregen & er ligt al een mooie natuursteen klaar om de finishing touch te geven.

 

 

 

 

 

 

 

De apotheekruimte
De apotheekruimte is een enorm heldere ruimte vol met lichtinval. Er is een ruimte voorzien voor de magistrale bereidingen nauwkeurig te kunnen uitvoeren, alsook een ruime hoek om de bestellingen te kunnen doen in alle concentratie.

Praktijken vol licht
De artsenpraktijken bevinden zich op de 1e & 2e verdieping. Welke arts of gezondheidswerker waar exact zal zitten, staat nog niet 100% vast, maar dit zal zeker meegedeeld worden aan jullie eens dit finaal is. Wat heel centraal staat in dit gebouw is het vele licht. Elke praktijk wordt voorzien van een raam dat veel licht binnenlaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zijn jullie benieuwd naar het eindresultaat?
Hou zeker onze website & onze Facebook-pagina in de gaten!