preloader

Blog

Blog

Work in progress – een update over de nieuwe apotheek

Work in progress – een update over de nieuwe apotheek

Zoals de meesten onder jullie weten, zijn wij volop bezig met het bouwen van een interdisciplinair centrum vlakbij onze huidige apotheek. Wij zullen dus later dit jaar verhuizen naar daar (de exacte datum zullen we jullie ruim van tevoren meedelen). Dit wil zeggen dat we samen zullen zitten met tal van artsen & andere medische hulpverleners! Op deze manier kunnen we de zorg optimaliseren & kan de patiënt beter en beter opgevolgd worden & dat is uiteraard waar het ons om gaat.

                                     

Er wordt voldoende ruimte voorzien voor jullie om te parkeren (foto links). De apotheek bevindt zich op het gelijkvloers en zoals u ziet voorzien wij een grote ruimte, met voldoende plaats om elke patiënt individueel verder te helpen (foto rechts). In de plaats van een aaneengesloten toog, zullen er nu afzonderlijke eilanden geïnstalleerd worden waar de apotheker u in alle privacy kan verderhelpen. Ook vernieuwend voor de apotheek is de robot. Deze zal automatisch de medicijnen nemen uit de voorraad & bij de apotheker brengen. Op die manier hoeft de apotheker niet weg te gaan bij de patiënt & is er meer tijd voor persoonlijk advies & begeleiding.

 

Als we naar boven gaan, met de trap of lift, komen we bij het artsendepartement. Hier zullen huisartsen zitten, naast andere zorgverleners (meer informatie hierover komt binnenkort). Minstens 5 artsen kunnen hier werken, elk met hun eigen werkruimte die alle privacy voor de patiënt mogelijk maakt.

Nadien kunnen we verdergaan naar de 2e verdieping. Dit is nu 1 grote ruimte, die we hoogstwaarschijnlijk gaan opdelen in verschillende ruimtes voor zorgverleners.

                                                     

Dit is een kleine voorproef van hoe onze toekomst eruit ziet! Hou onze website zeker in het oog want geregeld zullen wij jullie up-to-date houden van de vooruitgang 🙂

Alle vragen zijn welkom!