preloader

Jasmine Basstanie

Jasmine Basstanie - Klinisch psychologe

Jasmine Basstanie

Klinisch Psychologe

Wie ben ik?

Ik ben Jasmine. Van opleiding ben ik klinisch psychologe (specialisatie kinderen en adolescenten) en systeempsychotherapeute.

Waarvoor kan u bij mij terecht?

Verdriet
Pesterijen
Angsten (bv. faalangst)
Moeilijke keuzes (bv. studierichting)
Niet goed in je vel zitten
Moeilijk vrienden maken en/of houden
Problemen binnen het gezin (bv. een moeilijke band tussen ouder en kind of broers en zussen onderling, spanningen thuis, ruzies, ...)
Omgaan met verlies (rouw)
Moeilijkheden op school
Zelfvertrouwen/zelfbeeld
Begrijpen/accepteren van een gestelde diagnose
Echtscheiding
Woede-uitbarstingen
...

Werkwijze

Er zal in een eerste gesprek vooral kennisgemaakt worden. Hierbij heb ik oog voor de zaken die moeilijk(er) lopen maar zeker ook wat goed loopt. We bespreken welke hulpvraag er is, wat gehoopt dat bereikt zal worden met de therapie, ... Mijn voorkeur gaat er naar uit om dit gesprek te hebben samen met het kind/de jongere en zijn beide ouders. Dit ligt echter soms moeilijk waardoor aparte oudergesprekken, gesprekken met jongere alleen, ... zeker ook een optie zijn. Ik bespreek dit graag telefonisch voor het eerste gesprek, wie aanwezig zal zijn.

Als we aanvoelen dat er een ‘klik’ is tussen ons, zullen we in verdere (individuele of gezins-) gesprekken verder ingaan op allerlei thema’s.

Omwille van mijn opleiding kijk ik met een systemische blik. Het beginpunt hiervan is dat een individu niet losgezien kan worden van zijn context. Dit houdt in dat ik veel oog heb voor alle belangrijke mensen rondom een persoon (vrienden, familie, klasgenoten, ...) en hoe de onderlinge relaties zijn, hoe er gecommuniceerd wordt, welke patronen ontstaan zijn, ...

Praktisch

Een intake gesprek kost €85 en duurt 60 minuten. Individuele vervolggesprekken duren 60 minuten en kost €70. Na een eerste gesprek kunnen we opteren voor het hebben van gezinsgesprekken; deze duren 90 minuten en kosten €100.

Beschikbaarheid: Dinsdagnamiddag- en avond, woensdagvoormiddag, donderdag namiddag en avond, vrijdag voor- en namiddag en zaterdag voor- en namiddag.

Een afspraak maken kan via: