preloader

Wenneke Versweyvelt

Paramedici

Wenneke Versweyvelt

Diëtiste

"Voedingsadvies is maatwerk, er is geen standaard dieet dat voor iedereen werkt. Ik vind het erg belangrijk om te werken naar een gezond én leefbaar eetpatroon!"

Wie ben ik?

Als tiener volgde ik een dansopleiding, terwijl ik worstelde met een eetprobleem. Daarom koos ik ervoor diëtiste te worden. Als eten voor mij zo moeilijk was, dan waren er vast nog mensen met dit probleem dacht ik. Vastberaden was ik om te genezen en die ervaring te gebruiken in mijn coachingssessies. In 2001 studeerde ik af als diëtiste en mijn eetstoornis had ik ondertussen onder controle.

Ondertussen begeleid ik bijna 20 jaar mannen én vrouwen bij de weg naar een betere gezondheid, zowel bij eetstoornissen als overgewicht.

Ik hecht veel belang aan een programma op jouw maat. Zo sluit je dagschema en je eetpatroon het best aan op jouw werk- en levensritme. Tijdens het afslankproces leg ik de focus op de achterliggende factoren van jouw eetgedrag en op de toekomst. Jij zal een evenwichtig eetpatroon ontwikkelen dat je vol kan houden en dat ervoor zal zorgen dat je niet opnieuw aankomt. Jij leert omgaan met alle valkuilen en obstakels!! Het programma is voortdurend in evolutie, net als jij (en ik)… mede dankzij nieuwe wetenschappelijke inzichten en studiedagen groeit het programma met ons mee. Naast klassiek voedingsadvies is er ook de mogelijkheid om een eiwitrijk dieet te volgen onder mijn professionele begeleiding. Ik leg je in een gratis infogesprek graag precies uit wat dat voor jou betekent